Treningskamp mot Drammen i Meråker – Kolstad

Treningskamp mot Drammen i Meråker

Kolstads gutter skal i kveld møte det tidligere storlaget Drammen HK, som er på vei mot nye høyder. De har signert blant annet Kristian Kjelling, Frank Løke (bildet) og Johannes Hippe i sommer, og blir en tøff nøtt å knekke for et ungt og fremadstormende Kolstad lag.

Våre gutter skal bryne seg på Drammen HK i kveld, en av topplagene i eliteserien kommende sesong. De har signert mange profilerte toppspillere, og har ambisjoner om å bli best i Norge og hevde seg ute i Europa. Med andre ord blir dette en real utfordring for våre gutter, som er nyopprykket. Verdt å nevne at Goran, Håkon og Ronald har en fortid som spiller i Drammen. Sistnevnte er for øvrig under opptrening fortsatt, og blir forhåpentligvis spilleklar i løpet av høsten/vinteren.

 

Kampstart er 19.00 i Meråkerhallen, og kampen streames her.