Uavgjort mot Drammen – Kolstad

Uavgjort mot Drammen

Det ble en tett og tøff kamp mot Drammen i Meråkerhallen i kveld. Sluttresultatet ble 24-24, etter at Drammen ledet 11-10 til pause.

Kolstad setter en knalltøft forsvar fra start og får belønning i form av flere kontramål og leder 4-1 etter 10 minutter. Utover i omgangen så glipper vi litt bakover, og taper en del dueller som slipper Drammen inn i kampen. Stillingen er 9-9 etter 23 minutter, og vi sliter med å produsere gode målsjanser framover. Kolstad tar time-out for å samle troppene. Det hjelpe ikke nevneverdig og til pause leder Drammen med 11-10.

Andre omgang starter noe nølende for vår del, og det er målvakten vår Mats Wæraas som holder oss inn i kampen. Midtveis i 2. omgang tilriver Kolstad seg føringen i kampen og går foran med 21-19. Drammen henger seg på utover i omgangen, og det blir tett og jevnt de siste minuttene. Kolstad har muligheten til å vinne kampen, men en uheldig Martin Tangvik (bildet er tatt fra en annen kamp) tramper på streken og får målet sitt annullert 10 sekunder før slutt. I stede ebber kampen ut i uavgjort 24-24, noe som må sies å være et fortjent resultat. Begge lag får prøvd ut mange spillere og formasjoner, og det er mange spillere som viser seg fra en positiv side fra Kolstad.

Vi ser at laget er i stadig framgang, og neste utfordring nå blir når vi skal til Sandefjord for å møte Runar, Lillestrøm og det svenske topplaget Drott. Blir spennende å se om vi kan ta nye steg fram mot den helga, og minner om at seriestart kommer allerede 2. September i år!