Årets sesongkort er klare til salg! – Kolstad

Årets sesongkort er klare til salg!

Nå har du muligheten til å sikre deg fast plass til Norges beste Håndballopplevelse! Mange fordeler ved å være tidlig ute.

Vi har fått mange forespørsler, og nå er ventetiden over. Det er kun 3 uker igjen til seriestart 2. septemebr, og vi kan tilby deg og dine venner og familie faste plasser til det som skal bli Norges beste Håndballopplevelse! De som bestiller før seriestart vil få veldig gode priser på sesongkort. Dere vil få beste plassering midt på tribunen, og jo tidligere du bestiller jo bedre plasser får du. De som bestiller flere sesongkort samtidig vil få sitte sammen gjennom hele sesongen. Det er også trolig at det vil bli mange flere tilskuere i Trondheim Spektrum enn i Husebyhallen, og dere som har sesongkort vil slippe å stå i kø når dere skal på håndballkamp.

 

Sesongkortet inkluderer alle kamper i NM og i serien, samt at dere har forkjøpsrett til deres plass hvis Kolstad kvalifiserer seg til sluttspillet våren 2015. Vi lover topp underholdning både på og utenfor banen, og du har ikke lyst til å gå glipp av et eneste sekund denne sesongen.

 

Under er en prisliste som viser hva det koster deg å få delta på Norges beste Håndballopplevelse.

 

Type sesongkort Priser
Sesongkort, Voksen 1300,-
Sesongkort, student/honnør 900,-
Sesongkort, barn (under 12 år) 450,-
Sesongkort, Familie (2 voksne og 2 barn) 2600,-

 

 

Under ser dere for øvrig billettpriser for kommende sesong. Det kom mer info senere om hvor man kan få kjøpt seg billetter til enkeltkamper.

 

Billett type Priser
Enkeltbillett, Voksen 150,-
Enkeltbillett, Student/Honnør 100,-
Enkeltbillett, Barn (under 12 år) 50,-
Familiebillett (2 Voksne og 2 Barn) 300,-

 

 

 

Bestillinger sendes til post@kolstad-handball.no

 

Vi trenger:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Antall og type sesongkort

 

Til de som bestiller tidlig kan vi sende ut faktura som må betales 2 virkedager før kampen. Det vil også være mulighet til å kjøpe sesongkort på kampdag, men da må dere sannsynligvis stå i billettkø.