Nidaros Naprapati ny Fundament-sponsor – Kolstad

Nidaros Naprapati ny Fundament-sponsor

Kolstad Håndball skrev nylig en avtale med Nidaros Naprapati som gjør dem til en del av Fundamentet. Herrelaget vårt hadde også forrige sesong et samarbeid med Tommy og Øyvind, som leder klinikken som ligger på Valentinlyst senteret. De er meget dyktige, og skal ha en stor del av æren for at Kolstad gutta på laget nesten ikke gikk glipp av en eneste kamp pga av skader. De jobber både forebyggende og rehabiliterende. Vi er glade for at Nidaros Naprapati ønsker å bli en del av nettverket vårt, og dere vil få muligheten til å besøke dem på kampdag for noen gode råd og tips, når vi skal etablere Naprapatens hjørne. Vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet!

 

Dere kan for øvrig lese mer om dem her.