Seier i første kamp mot Lillestrøm – Kolstad

Seier i første kamp mot Lillestrøm

Vant 22-19 over Lillestrøm, etter en kamp som var preget av mye slurv og brente målsjanser. Les Hovedtrener Stian Gomo Nilsens betraktninger av kampen.

Fredagens kamp ble litt som forventet for gutter som kom rett fra jobb og skole, for å fly ned til Sandefjord å spille kl. 18.00. Gutta kom aldri opp mot sitt beste, men vant likevel til slutt 22-19, og kan se fram mot to tøffe kamper mot svenske topplag. Kampstart i morgen er kl. 16.00 mot Drott, mens søndagens kamp spilles kl. 09.00 mot Ystads IF. Hadde litt utfordringer med Facebook oppdateringene våre i dag, men håper alt skal fungere som det skal i morgen.

Vi har fått tilsendt noen velvalgte ord om kampen fra hovedtrener Stian Gomo Nilsen:

Da er vi på ny ute på reise for å få god matching nå som seriestarten er like rundt hjørnet. Første kamp var allerede en time etter ankomst i Sandefjord. Her møtte vi et heltent Lillestrøm som var klare for å gå i krigen.
I starten av kampen setter vi et godt 6:0 forsvar og får kampen inn i vårt spor. Mats melder seg på med flere gode redninger i starten, og for god hjelp av et solid forsvar foran seg. Fremover klarer vi ikke helt å løse Lillestrøms 3:2:1 forsvar og leder 3-1 etter 7 minutter spill. Utover i omgangen fortsetter vi med et godt forsvar/målvaktspill, men roter det veldig til fremover med flere skuddbom og tekniske feil. Til pause er stillingen 11-10 til oss.
Andre omgang forsetter som slutten av første omgang. Vi setter et godt forsvarsspill, Goran tar over stafettpinnen fra Mats, og har god kontroll på Lillestrøm. Fremover slurer vi fortsatt litt i starten, før det løsner litt midtveis i omgangen. Vi skrur til noe, og går opp i en firemålsledelse 19-15. Men Lillestrøm biter seg fast, og kommer opp i ryggen på oss igjen. Vi vinner likevel kontrollert 22-19. Alle 15 spillere får rikelig med spilletid slik at vi har alle godt i gang første dag.