Treningshelg i Sandefjord mot topp motstand – Kolstad

Treningshelg i Sandefjord mot topp motstand

I helga spiller Kolstad treningskamper mot henholdsvis Lillestrøm, Drott og Ystad. Dere kan følge kampene live på Facebook-siden til Kolstad Håndball.

Herrelaget vårt drar til Sandefjord i helga for å finpusse formen fram mot seriestart 2. september. Fredag møter vi Lillestrøm kl. 18.00, som rykket ned fra eliteserien i vår. Et lag vi har møtt en del ganger tidligere, og har hatt ganske godt tak på. Lørdag møter vi det svenske elitelaget Drott (bildet) kl. 16.00, som har vært blant de beste lagene i Sverige i en årrekke. Vi avslutter treningshelga med kamp mot Ystads IF på søndag kl. 09.00, som endte på 5. plass i den svenske eliteserien i fjor, og som røk mot topplaget Kristianstad i semifinalen i sluttspillet.

 

Med andre ord kan vi se fram til ei helg med knalltøff match, mot topp motstand. Dessverre vil ikke disse kampene streames, men vi har fått hjelp av Runar Sandefjord (arrangøren) til oppdatere kampene live på vår facebook-side.