Uavgjort mot Drott – Kolstad

Uavgjort mot Drott

Solid kamp mot det svenske elitelaget Drott, som ender med uavgjort i en rysare av en kamp.

Lørdag kl 16.00 kasta vi i gang kamp nr. 2 i Sandefjord. Det svenske eliteserielaget Drott sto på motsatt side og her skulle vi virkelig få brynt oss på topp motstand igjen. Vi starter som mot Lillestrøm, setter et godt forsvarsspill, vinner flere baller og får satt vårt tempo på kampen med flere mål i kontra og ankomst. Vi får fin flyt i det etablerte angrepet, og Mishels og Kristoffer tar stort ansvar på distanseskudd som igjen skaper masse rom til Petur på linja. Vi går tidlig opp i en god ledelse og etter 20 minutter ledere vi 14-7. Drott legger da ut i en 5-1 og skaper litt trøbbel for oss, og presser frem noen tekniske feil fremover som de straffer oss hardt for. Likevel går vi svært fornøyd til pause med ledelse 17-15.
I andre omgang fortsetter et solid forsvarsspill. Fremover fortsetter vi også den gode trenden. Fint balltempo, gode kombinasjoner og flotte skudd fra distanse. I flere perioder spiller vi i undertall i 2. omgang, men spiller klokt med en til to mann mindre og kommer godt ut av disse minuttene. Utvisningsstatestikken viser seks to minuttere til Kolstad og en til Drott. Lagene følger hverandre tett hele omgangen og på tavla står det 31-31 etter 60 minutter, med tre meget viktige redninger fra Goran (bildet) som sammen med Mats hadde en mye bedre dag i går står frem på slutten da kampen skal avgjøres. Vi er meget godt fornøyd med en kamp med tøft forsvarsspill og høyt tempo.