Knepent tap mot Ystads IF – Kolstad

Knepent tap mot Ystads IF

Ble tap 25-21 mot det svenske topplaget Ystads IF i søndagens kamp.

Kampen blåses igang kl 09.45 og vi er tilstede fra start. Godt forsvarsspill og høyt tempo fra vår side. Etter 15 minutter leder vi 10-5 og Ystad tar sin andre time out. Etter time-outen virker det som luften går helt ut av ballongen. Vi gjør enkle feil både fremover og bakover, brenner masse gode sjanser alene med målvakt og ligger bak 13-11 til pause.
I andre omgang starter vi som vi avsluttet første omgang. Vi spiller med høye skuldre, jager hele veien uten å få godt nok betalt. Vi kommer opp på 17-17 midtveis etter hard kjemping, men i løpet av en to minutters periode i overtall med en mann taper vi 2-0 og har fortsatt masse stang ut. Vi taper 25-21.
En kort oppsummering av helga så kan vi ta med oss et strålende forsvarsspill anført av Lasse og Mishels. Vi får satt vårt tempo i alle kampene vi spiller av den grunn. I etablert angrep viser vi også god fremgang, Petur, Kristoffer og Håkon (bildet) er meget fremtredende. Nå er det bare å få skrudd noen knepp i avslutningene så er vi der. Høster også mye ros fra publikum med vår innstilling og spill på parketten så det er bare å glede seg til tiden fremover i Trondheim Spektum.