Peppes Heimdal forlenger samarbeidet med Kolstad Håndball – Kolstad

Peppes Heimdal forlenger samarbeidet med Kolstad Håndball

Kolstad Håndball inngikk ny samarbeidsavtale med Norges beste Pizzarestaurant i forrige uke!

Kolstad Håndball har fått et tett og godt samarbeid med Peppes Heimdal, der vi får levert nydelig pizza rett på døren når vi skal ha spillermøter, aktiviteter for barn, sponsoraktiviteter osv. Vi er glade for at Peppes Heimdal har valgt å forlenge samarbeidet, og vi setter stor pris på engasjementet fra Geir og resten av den hyggelige betjeningen på Peppes Heimdal. Anbefaler dere å ta en tur innom deres trivelig lokaler på Heimdal, for en middag som slår an både hos store og små.

 

Bildet er for øvrig hentet fra den gangen vi signert Mishels Liaba på Peppes Heimdal. Den gode pizzaen var helt sikkert utslagsgivende for at Mishels valgte å flytte til Trondheim 🙂