Kolstad forlenger samarbeidet med generalsponsor DNB – Kolstad

Kolstad forlenger samarbeidet med generalsponsor DNB

Vår viktigste samarbeidspartner har valgt å forlenge samarbeidet i ytterligere 2 år.

I dag kom nyheten om at Kolstad og DNB skal spille på lag sammen også de neste to årene. DNB ble den første, virkelig store sponsoren i Kolstad da de innledet et samarbeid med klubben januar 2013. Siden den gangen har vi hatt en tett og god dialog hele veien, og DNB har tilført mye mer enn bare penger til klubben. Deres kompetanse og erfaring har vært gull verdt i profesjonaliseringen av klubben, samtidig som nesten halvparten av spillerne i stallen vår jobber enten heltid eller deltid hos DNB. Sistnevnte har vært helt avgjørende for at vi kan holde lønnskostnadene på et fornuftig nivå. Vi ser fram til to nye år sammen med DNB, og gleder oss til å fortsette vår reise sammen.

 

Dere kan for øvrig lese mer om samarbeidet i papirutgaven av Adresseavisen i dag.