Spillerportrettet # 12: Sean Patrick Kelly – Kolstad

Spillerportrettet # 12: Sean Patrick Kelly

Nå kan du få vite mer om den mystiske gutten fra Skogn.

I dagens portrett skal vi bli bedre kjent med den litt mystiske gutten fra Skogn, med det internasjonale navnet Sean Patrick Kelly. Han har lenge blitt ansett som et stort målvaktstalent, og ble tidlig med på guttelandslaget. Etter hvert som han har blitt større, så har han valgt å søke større utfordringer i Kolstad. Fjorårets sesong ble litt slitsom, da han måtte pendle fra og til Skogn, mens nå har han gjort bygutt utav seg. Vi tror Sean er en av gutta som vil ta store steg denne sesongen, og selv om han kan oppleves som litt lavmælt og anonym til tider, så er det mye mer dere ikke vet om denne karen. Les mer om Sean under…

 

Hvordan vil du beskrive deg selv som person?

Som person er jeg positiv og inkluderende. Jeg er også en veldig dårlig taper.

 

 

Hva er dine beste egenskaper som spiller?

Jeg er ganske rolig og takler press bra. Leser også spillet bra.

 

 

Hvordan rolle mener du selv at du har i laget? 

Jeg er nok en av de mer roligere på laget, så hvilken rolle jeg har er vanskelig å si.

 

 

Hvorfor har du valgt å spille for Kolstad Håndball? 

Grunnen er fordi jeg ville ta nye steg med håndballen, og jeg følte Kolstad ga meg et attraktivt tilbud.

 

 

Hva liker du å gjøre når du ikke trener/spiller håndball?

Når jeg ikke trener/spiller håndball er jeg med venner, ser på serier, trener på 3T e.l.

 

 

Kan du fortelle oss noe om deg selv som (nesten) ingen vet?

Jeg er fra USA. Da jeg kom til Norge som 5-åring hadde jeg aldri sett snø før. En dag så jeg andre barn som var ute å kastet snøballer på hverandre. Dette var noe jeg ville bli med på også, men ante ikke hvor de hadde fått tak i snøballene. Jeg spurte da bestemora mi: «Bestemoor, can you buy me some snowballs?»

 

 

Hva klarer du deg ikke uten?

Melk. Er veldig avhengig av melk.

 

 

Hvilken realityserie mener du selv at du passer godt inn i?

Har ikke peiling.

 

 

Hva er dine beste øyeblikk på håndballbanen?

Siden jeg er ganske ung har jeg ikke opplevd så mye på banen, men å få spille med flagget på brystet setter jeg veldig høyt.

 

 

Hvem er din favoritthåndballspiller?

Niklas Landin

 

 

Hvordan forventninger har du til årets sesong?

Personlig forventer jeg at jeg utvikler meg og tar ytterlige steg. Med tanke på laget så forventer jeg at vi aldri gir oss og at motstanderne skal slite hardt for å ta poeng.

 

 

Hvordan oppgjør gleder du deg mest til i årets sesong?

Hvilket oppgjør er vanskelig å si. Jeg synes alltid det er gøy å møte de i toppen.

 

 

Har du en god historie om en av spillerne eller trenerne på laget som er verdt å nevne?

Jeg er relativt ny i gruppen, og har i skrivende stund dessverre ingen historier.