Kolstad klare for 3. runde NM – Kolstad

Kolstad klare for 3. runde NM

Våre gutter vant 31-24 borte mot Tynset, i en kamp som var litt variabel både i prestasjon og resultat.

Kolstad spilte i dag bortekamp mot Tynset i 2. runde NM, og selv om Tynset gjorde en formidabel innsats, så ble Kolstad noen hakk for sterke for dem. Kolstad vant 31-24, etter å ha ledet 19-10 til pause.

Vi hadde en tydelig kampplan om å gå hardt til verks fra start, og få kampen i vårt spor. Den planen mislykkes vi med første 15 minuttene, og det er mye rot både framover og bakover. På stillingen 9-8 til Tynset tar hjemmelaget time out. Da skrur vi til og gjør akkurat det vi pratet om før kampen. Vi går til pause med ledelse 19-10.
Vi starter andre omgang som i første. Vi klare ikke å dra ytterligere fra hjemmelaget, og midtveis tar de heller litt innpå vår ledelse. Vi spiller likevel med ro og vinner kontrollert 31-24 på en middels dag på jobben.
Petur, Goran og Håkon ble igjen hjemme i Trondheim, mens Kristoffer sitter gjennom hele kampen pga høy belastning i August. Adrian måtte kaste inn håndkleet før kampstart med en kjenning i kneet, og Mats som fikk magetrøbbel på bussen måtte tilbringe mesteparten av kampen på toaletet. Derfor ble vi noe amputert denne kampen. Men samtidig ble dette god kamptrening for de som var tilgjengelig, og det er flere av spillerne som gjør en fin figur. Vil gi honnør til Tynset som viser både innsats og gode ferdigheter. Tror nok de vil slå godt i fra seg kommende sesong, og ønsker dem lykke til i serien!
Neste oppgave for våre del blir kommende lørdag borte mot Steinkjer i 3. runde NM. Blir spennende å se om publikum på Steinkjer og Sparbu stiller mannsterkt når bygdas store sønn (Gomo red. anm.) kommer hjem.