Avkast på DNB Solsiden – Kolstad

Avkast på DNB Solsiden

Spillere, trenere, samarbeidspartnere og frivillige var samlet når vi hadde Avkast på DNB Solsiden.

Onsdag kveld var spillere, trenere, støtteapparat, samarbeidspartnere og frivillige samlet på DNB Solsiden for å få skapt litt ekstra engasjement rundt seriestarten som kommer onsdag 2. sep. Nesten 70 stykker hadde møtt opp for å ta del i Avkast, som er håndballens svar på Kick-Off.

 

Her fikk de fremmøtte høre noen velvalgte ord fra DNBs Banksjef Torgeir Skirstad. Kveldens konferansier, Anders Bergheim, intervjuet Stian Gomo Nilsen. Stian fortalte velvillig både om oppkjøring og veien videre, foran en lydhør forsamling. Etterpå hadde Stian Gomo presentasjon av spillergruppa, og her var det stort sett masse skryt, men også noen som fikk passet sitt påskrevet. Til slutt gikk daglig leder Jostein Sivertsen, og en av våre nyengasjerte VIP verter, Kjetil Brandmo, gjennom sponsoraktiviteter for kommende sesong.

 

Vi takker DNB for deres flotte vertskap, og håper alle deltagerne hadde en flott kveld. Nå er det under en uke igjen til det braker løs i Trondheim Spektrum. Vi gleder oss!

 

Under kan dere se noen bilder av arrangementet, tatt av vår dyktige fotograf, Robert Magnussen fra NidarosFoto.no

 

"F¯r Avkast Kolstad HÂndball"

"F¯r Avkast Kolstad HÂndball"

"F¯r Avkast Kolstad HÂndball"