Kun en uke igjen – Kjøp billett nå! – Kolstad

Kun en uke igjen – Kjøp billett nå!

Billetter lagt ut for salg til første seriekamp. Sørg for å sikre deg beste plassen i hallen til det som blir en fantastisk håndballopplevelse!

Nedtellingen er i gang… Kun en uke igjen til seriestart, og vi håper på stinn brakke, fantastisk håndball og topp stemning!

 

Motstander er Halden Topphåndball, har skumle hensikter om å ødelegge festen for det trønderske publikummet, men vi har ingen planer om å la dem få med seg poeng hjem. Halden, som er mest kjent for Harald Rønneberg, Allsang på grensen og rånebiler, skal få kjørt seg når de møter våre gutter i Trondheim Spektrum onsdag 2. september kl. 18.30.

 

Nytt av året er at vi har innledet et samarbeid med Billettservice, så nå kan du sikre deg de beste plassene i hallen før du kommer på kamp. Slipp kø og ta del i det som skal bli Norges beste Håndballopplevelse.

 

Få billetter til Kolstad-Halden i dag!