3. runde NM mot Steinkjer – Kolstad

3. runde NM mot Steinkjer

Vi skal til Nord-Trøndelag for å bryne oss på et ungt og lovende Steinkjerlag på lørdag.

Lørdag møter vi 2. divisjonslaget Steinkjer til bortekamp i Steinkjerhallen. Som mange kanskje vet er Steinkjer like ved hjemplassen til vår egen Hovedtrener Stian Gomo, som er oppvokst på Mære rett utenfor Steinkjer. Selv om Steinkjer tidvis har vist gode takter, så må nok Kolstad finne seg i å ha et stort favorittstempel mot gultrøyene fra Nord-Trøndelag. Likevel er det noen typer fra Steinkjer som vi skal se opp for, og hvis vi går inn med 50 % så vet vi at det kan være nok til at dette blir en tøffere kamp enn det vi ønsker oss. Vi håper Daniel (bildet) og guttene gjør jobben, og at det blir mye folk og god stemning i Steinkjerhallen.

 

Kampstart er kl. 18.00 og dere kan følge kampen via streaming her.