SERIEÅPNING MOT HALDEN TOPPHÅNDBALL – Kolstad

SERIEÅPNING MOT HALDEN TOPPHÅNDBALL

Onsdag 2. september kl. 18.30 så smeller det skikkelig i Trondheim Spektrum. Det er 8 år siden sist vi hadde elitehåndball i Trondheim, og vi håper publikum er klare for håndball på toppnivå igjen.

Kun 3 dager igjen til avkast i Trondheim Spektrum. Spenningen er til å ta å føle på både i spillergruppa, støtteapparatet og alle andre i og rundt klubben. Det er en evighet siden sist det trønderske håndballpublikumet fikk oppleve herrehåndball på elitenivå, og vi både håper og tror at mange ønsker å oppleve Kolstad live i Trondheim Spektrum.

 

Det er ikke en hvilken som helst motstander som venter i første kamp i eliteserien. På beøk kommer Halden Topphåndball, som er en gammel kjenning fra 1. divisjon for et par sesonger siden. Den gangen hadde vi godt tak på Halden laget, og vant begge oppgjørene. Men mye har skjedd siden den gang, og begge lagene framstår vesentlig bedre i dag. Halden tok en imponerende 6. plass forrige sesong, og sikter nok enda høyere denne sesongen med solide signeringer som Viktor Skillhammer og Simen Holm. Vi skal også holde et ekstra øye med Rasmus Carlsen (bildet) som ble kåret til årets nykommer i Grundigligaen forrige sesong. Rasmus er målmaskin og playmaker fra Danmark, med ekstreme ferdigheter.

 

 

For Kolstad sine gutter blir det viktig å finne det riktige tenningsnivået. Vi skal gå i krigen, samtidig som vi ikke skal stresse og gjøre unødvendige feil. Vi forventer en tett og jevn kamp, og da gjelder det å holde hodet kaldt på slutten. Gutta har vist solid innsats i mange treningskamper, og på vårt beste så skal vi klare å hamle opp med Halden Topphåndball.

 

Vi gleder oss til onsdag, og oppfordrer publikum til å komme i god tid. Det kan bli begrenset med parkeringsplasser, og vi oppfordrer publikum til å bruke kollektivtransport, sitte på med andre, og evt. parkere på Leutenhaven eller andre parkeringsplasser i nærheten av Spektrum. For å slippe kø på kampdag, kan dere bestille billett via Billettservice.