Storseier borte mot Steinkjer – Kolstad

Storseier borte mot Steinkjer

Vant 46-22 i Steinkjerhallen, etter å ha leder 21-9 til pause.

Lørdag var det klart for 3. runde NM kamp borte mot 2. divisjonslaget Steinkjer. Selv om guttene var store favoritter før kampen, så det ikke ut til at de tok lett på oppgaven fra start. De gikk tidlig opp i en 11-2 ledelse, og kampen var vel på mange måter avgjort halvveis i 1. omgang. Kampen bar preg av at Steinkjer mistet en del baller framover, og at vi fikk muligheten til å kjøre mye kontra. Utover i omgangen så blir vi litt slappere bakover som gjør at Steinkjer får slippe til med skudd fra distanse. Til pause leder vi likevel komfortabelt 21-9.

 

Andre omgang blir stort sett som første omgang. Vi vinner mange baller bakover og løper over Steinkjer. Likevel skal Steinkjer ha for en del gode prestasjoner framover, og de ender opp med å score 22 mål totalt. Dessverre for deres del så var ikke det nok, da Kolstad guttene fikk hamret inn 46 mål. Daniel ble toppscorer med sine 9 mål, flere av det praktfulle slaget. Vi takker publikum som tok turen i Steinkjerhallen, og ønsker Steinkjer lykke til i 2. divisjon i år.

 

Nå rettes alt fokus inn mot første seriekamp som kom kommer allerede på onsdag, kl. 18.30 i Trondheim Spektrum. Skaff deg billett her.