Trenerens hjørne Halden – Kolstad

Trenerens hjørne Halden

Da kastes seriespillet i gang. Vi gleder oss til spill på øverste nivå i Norge og allerede i første kamp møter vi et av topplagene i GRUNDIG-ligaen, Halden Topphåndball. Halden som rykket opp før sesongen 14/15 etablerte seg allerede i sin første sesong på øvre halvdel i eliteserien. Før denne sesongen har de fått ytterligere forsterkninger på plass. Victor Skillhammer er hentet fra Runar Sandefjord. En fysisk god venstreback med et tungt skudd, har planer om å skyte de oppover på tabellen. På høyreback har de fått inn Simen Holm, en av toppscorerne til Nøtterøy som rykket ned sist sesong. En eksplosiv bakspiller som er en constant trussel både på skudd og gjennombrudd. I midten finner vi Rasmus Carslen, årets nykommer i GRUNDIG-ligaen 2014/2015. Rasmus er en klassespiller som nesten på egen hand skjøt Halden Topphåndball opp i eliteserien. Sammen med sin danske kollega Rasmus Bech som vokter buret mønstrer Halden uten tvil et topplag denne sesongen, og vi gleder oss til å gå i krigen. Vi hadde et godt tak på Halden i sesongen 2013/2014, og i likhet med Halden har vi vært i sportslig utvikling siden den gang. Jeg forventer en kamp med høyt tempo, tøffe dueller og gode individuelle prestasjoner fra begge lag. Laget som vinner krigen bakover, med et fysisk forsvar og godt målvaktspill vinner kampen!