Bli med i Kolstads nye supportergruppe – Kolstad

Bli med i Kolstads nye supportergruppe

Kolstads herrelag trenger å få etablert en solid supportergruppe, som er klare til å gå inn i krigen sammen med laget. Det å skape mye fest og liv på tribunen er viktig for guttene på laget, og vi er på utkikk etter deg som tør å vise ditt engasjement! Både kvinner og menn er selvsagt velkomne til å være med, og vi håper dere ønsker å støtte Kolstad guttene i sin første sesong i eliteserien.

 

Første seriekamp er allerede onsdag 2. September kl. 18.30 i Trondheim Spektrum. Vi kommer til å dele ut hele 10 sesongkort, og 10 spillerdrakter til de som melder seg til supportergruppa før 1. september. Hvis det blir mange som melder seg, så vil vi foreta en loddtrekning ift. hvem som skal få drakt og hvem som skal få sesongkort. Alle som er i supportergruppa vil for øvrig få halv pris både på drakt og sesongkort, men det forplikter at man er til stede, og støtter laget i tykt og tynt hver gang man har anledning.

 

Dere melder dere på ved å sende en e-post til post@kolstad-handball.no

 

Vi må vite følgende:

Navn:

Alder:

Tlfnr:

E-post:

 

Vi trenger din støtte!