Kolstad Håndball signerer ny hovedsponsor! – Kolstad

Kolstad Håndball signerer ny hovedsponsor!

Bilhjelp Trondheim blir en av Kolstads aller viktigste støttespillere denne sesongen.

Kolstad Håndball signerte nylig en samarbeidsavtale med Bilhjelp Trondheim, som gjør dem til Hovedsponsor for Kolstads herrelag den kommende sesongen. Dette betyr at Bilhjelp Trondheim blir en av Kolstads viktigste støttespillere denne sesongen hvor vi har satt som målsetning at vi skal etablere oss i eliteserien. Vi ser fram til et tett og godt samarbeid med Bilhjelp Trondheim, og ser spesielt fram til at spillerne på laget kan benytte seg av det beste bilvaskeanlegget i Midt-Norge.

 

Bilhjelp Trondheim satser offensivt fra sin lokaler på Heimdal. Der har de et komplett bilanlegg som tilbyr bilberging for NAF, topp moderne bilverksted og Midt-Norges råeste bilvaskeanlegg som er døgnåpent. I tillegg har de avdeling for dekk og dekkhotell. Ta turen innom for å gi bilen din den pleien den fortjener!

 

Der kan lese mer om dem på deres hjemmeside.