Bortekamp mot Elverum på søndag – Kolstad
"Trondheim 02.Sep 2015 Håndball Herrer GRUNDIGligaen mellom Kolstad - Halden Onsdag 02.september 2015 På Bilde Tom Kåre Svegård Nikolaisen (30) Foto: ROBERT MAGNUSSEN, NIDAROSFOTO.NO"

Bortekamp mot Elverum på søndag

Kan Kolstad sjokkere Håndball-Norge enda en gang i Terningen Arena?

Det er snart 2 år siden Kolstad sto for en aldri så liten håndballsensasjon i Terningen Arena, da de slo ut Elverum i kvartfinalen i NM. En kamp som vil stå i historiebøkene til Kolstad for evig tid, samtidig som det er et kapittel Elverum har lyst å gravlegge. Elverum imponerte stort da de kvalifiserte seg for Champions League i helga, og kan se fram mot en hektisk høstsesong der europeiske topplag kommer på løpende bånd for hedemarkingene. Ekstra moro at det var Lars Nordberg og Steffen Stegavik som var mest framtredende når Champions League billetten ble sikret.

 

Vårt håp ligger i at Elverum fortsatt er i bakrus etter feiring av CL-plass, mens Kolstad hever seg betraktelig fra den begredelige innsatsen mot Halden Topphåndball i forrige serierunde. Kampen starter kl. 18.00 på søndag, og kan følges på handballtv.com.