Det ble en tøff serieåpning for to uker siden, når vi fikk besøk av Halden Topphåndball. Det er nok mange årsaker til at vi ikke fikk ut potensialet i laget denne kampen, men det hjelper lite å komme med unnskyldninger og bortforklaringer. Både spillere og trenere har måtte gå i seg selv den siste tiden, for å se hva vi kan gjøre for at laget skal prestere best mulig. Vi har sagt at vi skal vise engasjement og samhold, samtidig som vi skal være vinnerskaller. Det håper vi å vise publikum når Bækkelaget kommer på besøk i kveld.

 

Vi skal være klare over at vi star ovenfor en tøff motstander når Bækkelaget kommer på besøk. Oslo-laget mistet før sesongen landslagsspiller Johannes Hippe til drammen, men har erstattet han med Torjus Bjørnstad på venstreback. Han satte 10 baller i målet borte mot Haslum i første serierunde, når Bækkelaget skaffe seg et poeng mot topplaget Haslum. Når vi i tillegg vet at de har toppspillere som Simen Strømberg og Nikolay Hauge, i tillegg til Emil Jungmann i mål, så blir dette langt fra noen plankekjøring. Vi må brette opp ermene og gå i krigen hvis vi skal sikre oss to poeng i kveld, og vi håper publikum vil være med å løfte oss fram til årets første hjemmeseier.