Trenerens hjørne Bækkelaget – Kolstad

Trenerens hjørne Bækkelaget

Det ble en tøff serieåpning for to uker siden, når vi fikk besøk av Halden Topphåndball. Det er nok mange årsaker til at vi ikke fikk ut potensialet i laget denne kampen, men det hjelper lite å komme med unnskyldninger og bortforklaringer. Både spillere og trenere har måtte gå i seg selv den siste tiden, for å se hva vi kan gjøre for at laget skal prestere best mulig. Vi har sagt at vi skal vise engasjement og samhold, samtidig som vi skal være vinnerskaller. Det håper vi å vise publikum når Bækkelaget kommer på besøk i kveld.

 

Vi skal være klare over at vi star ovenfor en tøff motstander når Bækkelaget kommer på besøk. Oslo-laget mistet før sesongen landslagsspiller Johannes Hippe til drammen, men har erstattet han med Torjus Bjørnstad på venstreback. Han satte 10 baller i målet borte mot Haslum i første serierunde, når Bækkelaget skaffe seg et poeng mot topplaget Haslum. Når vi i tillegg vet at de har toppspillere som Simen Strømberg og Nikolay Hauge, i tillegg til Emil Jungmann i mål, så blir dette langt fra noen plankekjøring. Vi må brette opp ermene og gå i krigen hvis vi skal sikre oss to poeng i kveld, og vi håper publikum vil være med å løfte oss fram til årets første hjemmeseier.