Vi skal reise oss mot Bækkelaget! – Kolstad
"Trondheim 02.Sep 2015 Håndball Herrer GRUNDIGligaen mellom Kolstad - Halden Onsdag 02.september 2015 På Bilde Tom Kåre Svegård Nikolaisen (30) Foto: ROBERT MAGNUSSEN, NIDAROSFOTO.NO"

Vi skal reise oss mot Bækkelaget!

Onsdag 16. september kl. 18.30 i Trondheim Spektrum er vi klare for å revansjere oss etter en tøff serieåpning

Kolstad gikk på et forsmedelig tap i serieåpningen forrige onsdag mot Halden Topphåndball. I tillegg fikk de det tøft borte mot topplaget Elverum. Men at vi skal avgi poeng mot topplagene må vi bare forvente når vi sannsynligvis har eliteseriens yngste spillerstall. Det kommer til å svinge litt av prestasjonene, og det er viktig å mobilisere til kampene mot lagene som er midt på tabellen og nedover. Nå håper vi gutta er heltente for å vise seg fra en bedre side når vi tar imot Bækkelaget Håndball Elite på onsdag 16. september kl. 18.30. Verdt å nevne at Bækkelaget spilte uavgjort borte mot Haslum i første kamp, og jevnt mot Drammen, så det blir langt fra noe enkel motstand. Men hvis vi kommer opp mot vårt toppnivå, så kan vi tukte gultrøyene fra Oslo.

 

I likhet med forrige kamp så skal vi både ha livesending en time før kampstart, samt aktiviteter både for barn og voksne både i hallen og i vrimle. Slipp kø og bestill billetter hos Billettservice. Vel møtt til kamp!