Norges beste Håndballopplevelse! – Kolstad
Trondheim 28.Oct 2015 Håndball Herrer Cup NM mellom Kolstad - Halden Foto: Robert Magnussen

Norges beste Håndballopplevelse!

Vi fortsetter jobben med å skape Norges beste Håndballopplevelse. Bli med på kamp mot Bækkelaget

Kolstad Håndball har satt mål av seg å skape Norges beste Håndballopplevelse, og selv om det lugget litt både på og utenfor banen forrige hjemmekamp, så jobber vi på for at skal nå målsetningen vår. Nå på onsdag blir det sumobryting og gladiatorfight fra vår sponsor Arena Trondheim, Hoppeslott, konkurranser, livesending, klappers, biler fra Sulland osv. Kampstart er 18.30 i Trondheim Spektrum på onsdag. Kampsponsor er Trondheim Torg. Vel møtt!

 

Bilde Sumobryting"Håndball: Kolstad - Halden"Håndball: Kolstad - HaldenHåndball: Kolstad - HaldenHåndball: Kolstad - Halden