Fem (!) Kolstad gutter tatt ut på rekruttlandslagssamling – Kolstad

Fem (!) Kolstad gutter tatt ut på rekruttlandslagssamling

Lasse Balstad, Mishels Liaba, Truls Fjeseth, Adrian Aalberg og Kristoffer Østmo er alle tatt ut til samling

I går kom nyheten om at hele 5 av Kolstad spillerne er tatt ut til samling når rekruttlandslaget kommer til Trondheim i slutten av september. Lasse Balstad har som kjent vært innom A-landslaget allerede, det samme har Adrian, selv om han ikke har spilt noen kamper for A-landslaget ennå. Truls Fjeseth og Mishels Liaba har tidligere vært på rekruttsamling, mens dette blir første rekruttsamling for vår kaptein Kristoffer Østmo (bildet).Kolstad er laget som er bredest representert på denne samlingen av samtlige lag i Norge, og det er selvsagt honnør både til klubben og ikke minst spillerne selv. Samlingen er for første gang på lenge lagt til Trondheim, og det er verdt å ta turen nedover til Trondheim Spektrum for å oppleve noen av Norges beste håndballspillere. Samlingen varer fra 24. september til 27. september og ledes av Christian Berge, Glenn Solberg og Zeljko Tomac.

 

Se hele uttaket her.