Kolstad innleder samarbeid med MIND – Kolstad

Kolstad innleder samarbeid med MIND

I forrige uke formaliserte Kolstad et samarbeid med MIND, som blant annet omfatter mental trening for spillerne på herrelaget.

Kolstad har i lengre tid samarbeidet med Karina Andersen Aas, som har vært en viktig brikke rundt laget som mental trener for spillerne og treneren vår. Hun har gjort en god jobb med å få guttene til å tenke framover, og ha fokus på neste ball. En av de største styrkene til laget er samholdet og engasjementet som guttene viser på trening og kamp, og Karina skal ha en stor del av æren for at vi framstår som en enhet.

 

Vi landet i forrige uke en samarbeidsavtale med Karinas arbeidsgiver MIND, som gjør at vi har sikret oss at Karina kan være tett på laget den kommende sesong. MIND har slagordet; Fra forskning til praksis i positiv psykologi. De tilbyr foredrag, kurs og veiledning innen positiv psykologi. Dere kan lese mer om dem her.