Redusert Kolstad-lag til cupfight – Kolstad

Redusert Kolstad-lag til cupfight

Sykdom og småskader gjør at det er et redusert Kolstad-lag som reiser til Kristiansand og 4.rundekamp i NM i morgen.

"Kolstad Håndball 2015-16"
Dags for Daniel Brandmo å vise hva han duger til når førstevalget på venstrekanten, Adrian Aalberg, må stå over morgendagens cupkamp i Kristiansane. Foto: ROBERT MAGNUSSEN


– Vi drar med bare 12 spillere, forteller hovedtrener Stian Gomo. Tre av de faste er definitivt ikke med til Sørlandet. Det kan bli nok et forfall:

– Kristoffer (Østmo) har vært plaget med farang, er i bedring, og kjører han trening i ettermiddag, blir han med. Ute med samme problem er definitivt Petur (Palsson); han ble syk i dag.

Småskadede kantspillere

I tillegg til farangen i troppen, blir de to førstevalgene på kanten også hjemme når laget drar sørover:

– Både Truls (Moe Fjeseth) og Adrian (Aalberg) har litt småproblemer – Truls med skulder og Adrian med et kne. Med tanke på totalbelastning videre lar vi de to stå over, sier Gomo, som slett ikke ser bare minussider ved sykdom og skade-situasjon:

– Det gir oss mulighet til å bruke flere av spillerne som hittil har fått ganske lite spilletid.

Mot uvant forsvarsformasjon

Men de 12 Kolstad-guttene kan absolutt forberede seg på tøffe tak i Kristiansand. Hjemmelaget har hatt en flott start på 1. divisjonssesongen med to seire av to mulige.
Ifølge Gomo har laget gode skyttere, divisjonens kanskje aller beste målvakt (Adin Sehovic) og spiller en fysisk tøff håndball. I tillegg kommer KIF med et 3-2-1-forsvar som er sjelden kost i norsk håndball, men lettere å forstå når man vet at kristiansanderne har kroatisk trener, Tihomir Baltic…

– Det blir en skikkelig utfordring for oss, men egentlig et spill som burde passe oss bra. Vi må følge opp de positive tendensene fra Bækkelaget-kampen. Det handler ikke minst om å være veldig nøyaktig i skytingen, sørge for å sette forsvarsspillet og dermed komme i gang med det gode tempoet i fremoverspillet som preger oss på det beste, men som vi hittil i sesongen ikke har vist så mye, sier trener Gomo.

PS!
Kampen streames via ustream – her er lenken:

http://m.ustream.tv/channel/kolstadhandball