Bravida blir Partner til Kolstad Håndball – Kolstad

Bravida blir Partner til Kolstad Håndball

Kolstad Håndball signerte i dag en samarbeidsavtale med Bravida, der sistnevnte blir Partner til Kolstad de neste to sesongene.

Kolstad Håndball har i lengre tid hatt en god dialog med Bravida, og i dag kom vi til enighet om en 2-års avtale som gjør dem til Partner til Kolstad. Avtalen har både en økonomisk del, samt at Bravida skal levere en del tjenester til Kolstad gjennom samarbeidsavtalen. Vi ser fram til et tett og godt samarbeid med en stor og seriøs aktør i Trondheim.

 

Bravida Norge AS eies for øvrig av Bravida AB og er en del av Bravidakonsernet – Skandinavias største totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenster for eiendommer. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan selskapet ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og
service. Dere kan lese mer om dem her.