Kvartfinale mot Halden Topphåndball – Kolstad

Kvartfinale mot Halden Topphåndball

Onsdag 28. oktober kommer Halden på besøk igjen i Trondheim Spektrum

Vi har ikke rukket å glemme den vonde serieåpningen mot Halden, før vi trekker dem i kvartfinalen i NM. I går røk mange av topplagene ut av NM, som Elverum, ØIF Arendal, Haslum og Drammen. Dermed hadde vi håp om å få overkommelig motstand før dagens trekning av kvartfinaler. Ut av hatten kom Halden Topphåndball som påførte oss et forsmedelig nederlag i serieåpningen. Halden og og deres meget dyktige målvakt Rasmus Bech (bildet) er sansynnligvis den største favoritten til å vinne NM, nå som mange av de andre topplagene har røket ut. Derfor står gutta våre ovenfor en formidabel oppgave når Halden kommer på besøk i slutten av oktober. Men vi regner med at guttene er topp motivert for å vise seg fra en bedre side enn sist mot Halden, og kommer vi først gjennom dette nåløyet, så er det gode muligheter for at Kolstad kan komme seg helt fram til cupfinalen i romjula.

 

Men før den tid skal vi ha fokus på kampene i serien. Neste oppgave nå er borte mot Haslum 4. oktober, før vi møter Drammen på hjemmebane torsdag 8. oktober kl. 18.30 i Trondheim Spektrum.