Kolstads Norge-rekrutter – Kolstad

Kolstads Norge-rekrutter

Nesten en komplett førstesekser fra Kolstad på rekruttlandslagssamlingen som nå avvikles i Trondheim.

Det er bare en strekspiller som mangler, så er alle de seks utespiller-posisjonene ”dekket”. Men dette er bare foreløpig, ikke sant Ole Henrik Øverby og Tom Kåre Nikolaisen…

Samlingen i Nidarøhallene er for gutter som spiller klubbhåndball i Norge. Samlingen er først og fremst et ledd i forberedelsene til rekruttlandslagets tre kamper i Polen i begynnelsen av november.

Siden denne turneringen kolliderer med A-landslagets deltagelse i Golden League-turneringen, har Christian Berge og hans trenerteam overlatt ansvaret for rekruttene til Valery Putans og Joar Gjerde.

Uttak i neste uke

Til kampene i Polen regner landslagssjef Berge med at Norge kommer til å stille med 16 spillere, inklusive to målvakter.

– Vi sitter i disse dager å vurderer kandidatene både til Golden League og til kampene i Polen for rekruttlaget. Jeg regner med at uttakene vil være klare i løpet av neste uke, sier Christian Berge.

Når det gjelder Kolstad-spillerne og deres sjanser til å bli uttatt, er det nok først og fremst Polen-kampene våre spillere kan regne med å bli med til – og da i første rekke Mishels Liaba og Lasse Balstad. Adrian Aalberg ligger også godt an i uttakningsløypa, skulle vi tro.

KOLSTAD-gutter og ChristianB-250915
Kolstad-femmer sammen med trenerne Valery Putans og Christian Berge – f.v.: Truls Moe Fjeseth, Lasse Balstad, Adrian Aalberg, Mishels Liaba og Kristoffer Østmo. Foto: TORE SÆTHER

Kampene

A-landslagets Golden League spilles i Nadderudhallen i dagene fra 5. til 8. november. Motstanden er klasse; Frankrike, Danmark og Island.

Rekruttene møter i Polen foruten hjemmelaget, Danmark og Spania.