Kolstad møter stjernegalleriet til Drammen HK – Kolstad
Trondheim 16.Sep 2015 GRUNDIGligaen Håndball Herrer. Kolstad - Bækkelaget HE På bilde: Foto: ROBERT MAGNUSSEN

Kolstad møter stjernegalleriet til Drammen HK

Bare en uke igjen til neste hjemmekamp. Kan våre gutter hamle opp med Drammen, som har hentet hjem Kristian Kjelling og Frank Løke foran denne sesongen?

Det nærmer seg ny hjemmekamp, og vi er spente på om guttene våre klarer å fortsette den fine utviklingen de har hatt den siste tiden. Det rapporteres om mye engasjement og trøkk på trening, og guttene er veldig sultne på å sikre seg sin første seier i GRUNDIG-ligaen. På torsdag kommer storlaget Drammen HK på besøk, og de har alvorlige planer om å bli Norges beste lag, samt hevde seg ute i Europa. Før sesongen har de signert spillere som Kristian Kjelling, Frank Løke, Johannes Hippe, Rein Havang og Kennie Boysen. De to førstenevnte har slitt med skader innledningsvis i sesongen, så vi er litt spente på om de spiller i Spektrum på torsdag. Men med den bredden som Drammen har i laget nå, så vil de være en farlig motstander, uansett om de har noen spillere ute. Både Goran Rajkovic (bildet), Håkon Følstad og Ronald Putans har for øvrig en fortid i Drammen. Vi forventer en tøff og jevn kamp, og håper at det trønderske publikummet setter av litt tid i høstferien for å løfte guttene fram til seier.

 

Kampstart er kl. 18.30 i Trondheim Spektrum på torsdag 8. oktober. Billetter kan dere få kjøpt her.