Bortekamp mot serietoer Haslum – Kolstad

Bortekamp mot serietoer Haslum

Kolstad møter topplaget Haslum borte i Nadderud Arena på søndag kl. 18.00.

Det beynner å bli ganske lenge siden forrige seriekamp, i og med at det har vært både NM kamper og landslagssamling de siste ukene. Våre gutter står ovenfor en formidabel utfordring når vi nå skal møte topplaget Haslum på bortebane. Haslum ligger pt. på andre plass i serien, og er en av favorittene til å ta hjem gullet i år. Det ser ikke ut til at tapet av Erlend Mamelund har hemmet dem nevneverdig, da de blant annet har klassespillere som Anders Røe (bildet), Magnus Søndenå, Joakim Patriksson og Adam Nyfjäll.

 

Vi møtte for øvrig Haslum på Tynset i første treningskamp i sommer, og fikk skikkelig juling med sifrene 40-27. Til tross for det har vi god tro på at gutta våre kan gi Haslum kamp om poengene på søndag, i og med at vi har hatt en stigende formkurve i det siste. Verdt å merke seg at Haslum skal ha draktauksjon i forbindelse med kampen til inntekt for Rosa Sløyfe, som skal være forebyggende ift. brystkreft. Dette synes vi selvfølgelig er godt tiltak, og vi har donert en signert spillerdrakt fra Kolstad til formålet. Dere kan legge inn bud på både Kolstad sin spillertrøye og blant annet et par av Sander Sagosens spillertrøyer på Haslums Facebook-side.

 

Kampstart er kl. 18.00 i Nadderud Arena, og dere kan se kampen på handballtv.com.