Kolstad tar historiens første seier i Eliteserien! – Kolstad

Kolstad tar historiens første seier i Eliteserien!

Våre gutter vinner 19-25 i Nadderud Arena.

Dette var i utgangspunktet Davids kamp mot Goliat. Haslum har vært en av Norges beste lag i mange år nå, og lå på 2. Plass før kampen. Kolstad er nyopprykket denne sesongen og lå nest sist på tabellen. Utgangspunktet før kampen så ikke ut til å prege våre gutter nevneverdig. Vi går respektløst ut og etablerer tidlig en 2-0 ledelse. Men Haslum har ikke til hensikt å gi fra seg noe gratis, og leder 8-5 midtveis i 1. Omgang. Kolstad viser sterk lagmoral ved å score 3 på rappen og lagene er likt på 8-8. Fram mot pause veksler lagene på å lede, og når dommeren sender gutta i garderoben for en hvile så er stillingen 11-11.
I 2. omgang blir det tidlig klart at trønderne har til hensikt å ta med seg poengene hjem fra Bærum. Vi etablerer et godt grep om kampen ved hjelp av fantastisk forsvar og målvaktsspill av Goran. Vår norsk-kroatiske målvakt ender med over 50 i redningsprosent. Framover dunker Mishels Liaba (bildet) inn 8 kasser, samtidig som resten av gutta melder seg på. Haslum er i realiteten sjanseløs mot et heltent Kolstad-lag, og vi vinner til slutt 19-25. Goran og Haslums keeper blir kåret til banens beste spillere, noe som var vel fortjent.
Nå er det fullt fokus på å tukte Drammen HK på torsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum.