Ny hjemmekamp mot Runar Sandefjord på onsdag – Kolstad
Trondheim Spektrum 08.Oct 2015 Grundigliga seriekamp håndball menn mellom Kolstad og Drammen HK. Petur Palsson (7) FOTO: ROBERT MAGNUSSEN -All rights reserved. This photo can not be used, published, distributed or sold without written permission of the owner.

Ny hjemmekamp mot Runar Sandefjord på onsdag

Allerede førstkommende onsdag har vi ny hjemmekamp i Trondheim Spektrum kl. 18.30. Du bør sikre deg billett i dag!

Kolstad har vist strålende form i de to siste kampene, og har vunnet over både Haslum og Drammen, som er regnet for å være topplag i Grundigligaen. På onsdag kommer Runar Sandefjord på besøk, og de har også spilt overbevisende i serieåpningen. Guttene fra hvalfangerbyen har slått Drammen og Bodø, samt at de har spilt uavgjort mot topplaget Fyllingen. Kolstad er i skrivende stund på 3. plass, mens Runar er på 5. plass med like mange poeng og en kamp mindre spilt. Mot alle odds før sesongen, så er det derfor duket for et skikkelig toppoppgjør når Runar kommer på besøk i Trondheim Spektrum på onsdag.

 

Vi hadde over 2000 tilskuere når Drammen kom på besøk sist, og vi både håper og tror at enda flere vil ta turen til Trondheim Spektrum når vi gjør et nytt forsøk på å skape Norges Beste Håndballopplevelse på onsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum. Det blir LIVE-sending en time før kampstart med intervjuer og konkurranser. KOLSTAD KIDS ZONE tar imot barn som får være med på blant annet presisjonsskyting, skudradar, hoppeslott, leker osv. I tillegg får alle hver sin klappers, og det blir røyk- og lysshow når Kolstad entrer spillebanen før kamp. Dagens kampsponsor er TOBB, som skal ha konkurranse med fine premier. Dette og mye mer kan du oppleve på onsdag.

 

Billetter kan dere sikre dere på Billettservice.