Kolstad Håndball innleder et samarbeid med Vitagile – Kolstad

Kolstad Håndball innleder et samarbeid med Vitagile

Vi har nettopp skrevet samarbeidsavtale med Vitagile som skal hjelpe oss med kosthold og ernæring

Kolstad Håndball innledet nylig et samarbeid Vitagile som er leverandør av bla. sportsernæring og kosttilskudd. Samarbeidet vi nå gjør med Vitagile er et viktig steg i profesjonaliseringen av laget. Vi har økt treningsdosene mye det siste året, og har nå 8 organiserte halløkter pluss fysisk trening og kamper. Da er det viktig at guttene spiser riktig, slik at restitusjonstiden blir kortest mulig, og at de kan yte max på trening og kamp. Vitagile vil være både rådgiver og leverandør på ernæring, og vi ser fram til et tett og godt samarbeid.

 

Dere kan lese mer om Vitagile sine produkter her.