Fire Kolstad-spillere på rekrutt-landslaget – her er sjefens karakteristikker – Kolstad
Trondheim 28.Oct 2015 Håndball Herrer Cup NM mellom Kolstad - Halden Foto: Robert Magnussen

Fire Kolstad-spillere på rekrutt-landslaget – her er sjefens karakteristikker

Tidligere i dag ble troppene til Golden League og turneringen i Polen(rekruttlandslaget) offentliggjort.

 

KOLSTAD-gutter og ChristianB-250915 – Versjon 2
Landslagssjef Christian Berge og Valery Putans som skal lede rekruttlandslaget i Polen sammen med de fire Kolstad-spillerne som ble uttatt, f.v.: Truls Moe Fjeseth, Lasse Balstad, Adrian Aalberg og Mishels Liaba. Foto: TORE SÆTHER

Som ventet fant ikke landslagssjef Christian Berge og hans trenerteam plass til noen av Kolstads kandidater i Golden League-troppen. Til gjengjeld ble fire uttatt til rekruttlagets turnering i Polen.

På rekruttenes treningssamling i Trondheim, var det fem Kolstad-spillere. Adrian Aalberg, Truls Moe Fjeseth, Lasse Balstad og Mishels Liaba kom med i troppen. Kolstad-kaptein Kristoffer Østmo ble ikke med i dette uttaket.

– Men Kristoffer er absolutt med i den videre vurderingen når en ny rekrutt-tropp skal komponeres, sier Berge til Kolstads hjemmeside. Her er hans vurdering av de fire som denne gangen ble uttatt.
Adrian:
En spiller med fantastisk treningsmoral. Han er seriøs i alt han foretar seg. Har et bra skuddrepertoar, men kan naturligvis utvikle seg og legge inn flere skuddvarianter.

 

Truls:
Mye av det samme kan sies om han som om Adrian. Han har fokus på de riktige tingene og er en fantastisk kontringsspiller. Har utviklingspotensial først og fremst i forsvarsspillet.

Lasse:
Er bra i forsvar og gjør masse riktig defensivt. Det beviste han senest i kampen mot Runar. Har en herlig innstilling og er lærevillig. Trenger å utvikle angrepsspillet sitt.

Mishels:
Har tatt steg i Kolstad. Har en utstråling som jeg liker veldig godt. Er bra bakover, og har et bra skudd som han mer enn gjerne fyrer av. Kan bli enda råere offensivt, i den taktiske delen av spillet.

PS!
I turneringen i Polen møter de norske rekruttene Danmark og Spania i tillegg til hjemmelaget.

Håndball: Kolstad - Halden
Truls Moe Fjeseth – «en fantastisk kontringsspiller», er noe av det landslagssjefen Christian Berge sier om Kolstad-kanten. Foto: ROBERT MAGNUSSEN