Gjør deg klar for Kvartfinale NM på onsdag – Kolstad

Gjør deg klar for Kvartfinale NM på onsdag

Skal Kolstad få revansje mot Halden Topphåndball på onsdag 28/10 kl. 18.30 i Trondheim Spektrum

Det er under 2 måneder siden Kolstad gikk på et forsmedelig tap i serieåpningen mot Halden Topphåndball. Guttene fra Østfold kunne reise hjem med brede smil etter å ha knust Kolstad 34-21 i Trondheim Spektrum. Siden den gang har Halden slitt med en del skader, og spesielt med at fjorårets toppscorer i Grundigligaen, Rasmus Carlsen, brakk foten mot Kolstad sist. Men til tross for det har de blant annet slått Elverum ut av NM etter en meget solid kamp i Remenhallen.

 

Nå er det mye som tyder på at nevnte Carlsen blir klar til kampen mot Kolstad, og vi kan forvente oss et sylskarpt Halden lag som har planer om å sette på plass våre gutter nok en gang. Kolstad på sin side har vist lovende takter de siste kampene. Til tider har vi utklasset Haslum, Drammen og Runar, og guttene har vist at de er et meget bra lag når de leverer opp mot sitt maksnivå. Nå blir det spennende å se om vi kan få vår revansje mot Halden Topphåndball.

 

Kampen ser du i Trondheim Spektrum onsdag 28/10 kl. 18.30. Vi håper du tar deg tid til å komme i hallen for å heie guttene fram til en historisk semifinale i cupen, noe vi aldri har klart før! Hvis du ønsker å sikre deg en av de beste plassene kan du forhåndskjøpe billett hos Billettservice.