Kolstad nærme en sensasjon borte mot ØIF Arendal – Kolstad

Kolstad nærme en sensasjon borte mot ØIF Arendal

Taper 24-22 i nesten en fullsatt Sør Amfi, etter en fantastisk håndballkamp

Det var en formidabel utfordring som ventet våre gutter i Sør Amfi i kveld, når vi møtte suveren serieleder ØIF Arendal. Utfordringen ble ikke noe mindre etter at Mishels Liaba (bildet) fikk rødt kort før vi hadde spilt 5 min. Patriotiske kommentatorer fra Agderposten var sikker i sin sak på at det var korrekt med marsjordre, mens vi andre synes vel det kunne vært tilstrekkelig med en 2 minutters utvisning for en uheldig takling.
Det tar nesten 6 minutter før vi får kampens første mål, og da er det Arendal rutinerte målvakt Sven Erik Medhus som setter ballen i mål, etter at Kolstad har tatt ut keeperen i undertall. Med Liaba ute og langskuddet til Medhus så ser det ut til at våre gutter blir veldig usikre. Arendal utnytter dette og tar et solid grep om kampen. Midtveis i omgangen ligger vi under med 8-2 og det kan se ut til kampen er avgjort. Men innbitte Kolstad gutter bretter opp ermene og klarer å stabilisere avstanden fram til pause. Stillingen er 14-9 når lagene går i garderoben.
Kolstad åpner friskt i andre omgang og reduserer til 15-12 når vi har spilt 5 minutter av 2. omgang. Men vi sliter med å komme helt opp i ryggen på Arendal, spesielt pga. deres meget dyktige målvakt Medhus, som også blir kåret til banens beste. Når det står 10 minutter igjen og vi er 4 mål bak, så ser det ut til at slaget er tapt. Men igjen viser våre gutter fantastisk moral, og spiller seg inn i kampen. Vi får muligheten til å ta med oss et fortjent poeng hjem til Trondheim når vi har ballen med 40 sekunder igjen, og stillingen er 23-22. Dessverre lykkes vi ikke framover, og må innse at Arendal fortsatt er ett hakk for store for oss. Kampen ender 24-22 til ØIF Arendal, som cruiser videre mot seriegull. Veldig gledelig å se at det ikke er mye som skiller våre unggutter fra toppen av norsk eliteserie. Hvis vi fortsetter denne utviklingen så kan det bli mye bra håndball fra Kolstad i årene framover!