HK Reklamebyrå blir ny Partner – Kolstad

HK Reklamebyrå blir ny Partner

Kolstad Håndball signerte nylig en samarbeidsavtale med byens beste reklamebyrå

For oss i Kolstad er det viktig at vi er synlig rundt omkring i Trondheim, for å få publikum på kampene, og skape engasjement rundt laget. For at vi skulle bli enda mer synlig denne vinteren så tok vi kontakt med byens beste reklamebyrå, for å se på muligheten for å få bistand med å bli enda mer synlig. HK Reklamebyrå består av veldig mange dyktige og kreative sjeler som har lang erfaring både med profilering av næringsliv og blant annet Rosenborg. Derfor var vi utrolig glade når HK ytret et ønske om å få til et samarbeid med oss, og vi har god tro på at dette skal skape verdier for begge parter.

 

Dere kan lese mer om på deres hjemmeside.