Mye engasjement på sponsorforum – Kolstad

Mye engasjement på sponsorforum

Vi hadde samlet 25 av våre samarbeidspartnere til lunsj og sponsorforum hos Thon Hotel Prinsen

På onsdag arrangerte vi sponsorforum i samarbeid med Thon Hotel Prinsen og restauranten ELD. Hele 25 bedrifter var til stede under det som ble en meget hyggelig seanse. Vi begynte med en fantastisk lunsjbuffet oppe på Thon Hotel Prinsen, der man kunne forsyne seg med alt man kan tenke seg. Etterpå dro vi ned på restauranten ELD, der vi fikk tatt en prat med hovedtrener Stian Gomo Nilsen, Jostein redegjorde for det som foregår i klubben samt hvilke aktiviteter som kommer framover, og vi avsluttet sponsorforumet med et intervju av Ronald Putans. Underveis ble det stilt gode spørsmål ang. det sportslige, samt at det var mye engasjement når vi diskuterte viktigheten av å få publikum til å betale når man kommer på kamp.

 

Vi takker alle som deltok, og håper vi blir enda flere neste gang!