Nå kan du vinne en middag med en av profilene på Kolstad! – Kolstad

Nå kan du vinne en middag med en av profilene på Kolstad!

Vi inviterer til Ladies Night Onsdag 25/11, når Kolstad spiller hjemme mot Viking

Onsdag 25. november inviterer Kolstad til Ladies Night når vi tar i mot Viking til kamp kl. 18.30 i Trondheim Spektrum. Som en del av denne kvelden så har vi satt opp en auksjon der dere kan by på en middag med en av profilene på herrelaget. Dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med gutta på Kolstad, og vi kan love dere en enestående aften hos ELD restaurant, som er vår nye samarbeidspartner. Du kan legge inn ditt bud her.

 

Sørg for å sikre deg en av de beste plassene på denne kampen ved å bestille billett på BillettService. Alle damer som forhåndsbestiller billetter på nett vil få halv pris hvis dere kjøper «Ladies Night» billetten til kr. 75,-

 

I tillegg blir det gratis inngang for alle jentespillere under 12 år. Du kan melde på ditt lag her. 

 

Vel møtt til en magisk aften!