Tøff bortekamp mot Fyllingen Bergen – Kolstad

Tøff bortekamp mot Fyllingen Bergen

Må gå i krigen mot laget fra Bergen med Lars Eggen Rismark i spissen

Det begynner å bli mange år siden Fyllingen Bergen var på besøk i Husebyhallen for å spille NM 4. runde mot oss. Den gangen ble vi noen hakk for små, og gikk på et hederlig tap. Nå har vi håp om at våre gutter kan gi laget fra Bergen en real kamp om poengene.

 

Fyllingen Bergen har vært i eliteserien i utallige år, og har veldig mye erfaring i laget. Kolstad på sin side har en ungt lag, som tar nye steg hele tiden. Gultrøyene ligger for tiden på 3. plass i Grundigligaen, mens Kolstad er på 7. plass. Fyllingen er kjent for å være et meget godt hjemmelag, og Kolstad må nok sies å være en solid underdog i denne kampen. Alt vi kan få med oss hjem fra Bergen er bonus, og vi håper gutta er klare for å gå i krigen. Samtidig må skuddene sitte hvis vi skal få ballen forbi Fyllingens målvakt Lars Eggen Rismark. Trønderen som har en fortid i Kolstad har spilt fremragende de siste kampene, og blant annet bidratt til at Fyllingen har sikret seg cupfinaleplass i romjula.

 

Vi håper på en tøff og spennende duell, og oppfordrer alle til å følge kampen på handballtv.com fra kl. 18.00 onsdag kveld.