To hjemmekamper på rappen – Kolstad

To hjemmekamper på rappen

Vi møter Viking onsdag 25/11 og Bodø HK på søndag 29/11. Gjør dere klar for en flott håndballuke!

Onsdag 25. nov kl. 18.30 møter vi Viking i Trondheim Spektrum. Viking er i likhet med Kolstad nyopprykket (se bilde fra forrige sesong mot Viking), men har ikke hatt den samme oppturen som Kolstad ennå. De fikk en tøff start da de mistet 4 poeng allerede før serien startet, pga. dårlig økonomi, og de ligger for tiden på minus 2 poeng etter seier over Bodø i serieåpningen. I tillegg har de slått Drammen ut av NM, og har noen knepne tap mot solid motstand denne sesongen. Deres mest toneangivende spiller har vært Gøran Johannessen som ligger på 2. plass på toppscorerlisten i Grundigligaen. Han har også imponert de gangene han har fått mulighet på A-landslaget, så han må vi passe ekstra godt på.

 

Kolstad har blitt bedre og bedre utover i sesongen, og tok en sterk borteseier Fyllingen Bergen i forrige serierunde. Nå har vi 3 kamper igjen før vi kommer til halvspilt serie, og det er mot 3 av de 4 nederste lagene. Samtidig har vi ikke bevist mer ennå enn at vi må være 100 % skjerpet i hver eneste kamp hvis vi skal sikre oss poeng. Vi har vist at vi har et høyt toppnivå, men samtidig har bunnivået vi viste i de første kampene også vært ganske begredelig. Vi håper gutta fortsetter den fine flyten de har vært inne i, og setter på plass rogalendingene på onsdag.

 

På kampen onsdag er det for øvrig Ladies Night, med alt det innebærer:

  • Halv pris til alle damer som forhåndsbestiller billetter på Billettservice. Velg Ladies Night billetten
  • Jentespillere under 12 år kommer inn gratis hvis de melder seg på her.
  • Vi farger hallen i rosa sammen med vår kampsponsor Trd.by
  • Det blir gratis manikyr fra Bare Velvære fra kl. 17.00 og fram til kampstart
  • Samt at du kan by på en middag med en av profilene på Kolstad. Legg inn bud her.

 

 

Merk også at det er enda en hjemmekamp på søndag mot Bodø HK. Her er det mye prestisje som står på spill når vi inviterer til «Slaget om Nord». Vinneren av kampen kan kalle seg det beste håndballaget nord for Elverum. På søndag er det kampstart 17.00 i Trondheim Spektrum. Billetter får du kjøpt på Billettservice.