Kom bli med i «Slaget om Nord» – Kolstad

Kom bli med i «Slaget om Nord»

På søndag kl. 17.00 i Trondheim Spektrum møter vi Bodø HK i en kamp der vi skal vise hvem som er best i nord!

Kolstad har gjort en formidabel innsats denne sesongen, og vil med seier over Bodø på søndag være oppe på 3. plass i Grundigligaen etter 9 serierunder. Bodø på sin side har fått en tøff start på sesongen pga. mange skader på sentrale spillere. De ligger nå på en 9. plass i Grundigligaen med 6 poeng, men vi vet at laget som tok sølv i serie, NM og sluttspill i fjor er kapable til å være med helt i toppen når de ikke har så mange skader. Rapportene fra nord sier at de kun mangler Binai Aziz nå, og ellers er alle på plass. Med andre vil det være et slagkraftig Bodø lag som vi møter på søndag, og selv om vi er foran på tabellen så må nok Bodø finne seg i å bære favorittstempelet i denne kampen.

 

Bodø HK har lenge vært storebror i nord, og har ofte lokket til seg trønderske talenter som ikke har hatt muligheten til å spille elitehåndball i Trondheim. De siste årene har vi klart å begrense denne lekkasjen mot nord, men det er fortsatt noen trøndere som spiller i Bodø. Mest fremtredende er Endre Langaas, som har blitt en bauta på strek for dem. I tillegg har de talentfulle nord-trønderne Vetle Rønningen og Erlend Sund valgt å reise nordover. Foruten trøndere så er de største profilene supertalentet Stig Tore Moen Nilsen på høyreback og danske Joachim Christensen i mål. I tillegg er tidligere landslagsspiller og Tysklandsproff, Børge Lund, spillende trener for dette solide Bodø-laget.

 

For Kolstad sin del handler det om å forsterke den fine flyten de har hatt i Grundigligaen de siste kampene, og brette opp ermene for å gå i krigen mot et fysisk sterkt Bodø-lag. Laget er stinn av selvtillit etter å ha vunnet 5 av de siste 6 kampene i Grundigligaen, og vi håper de kan ta en ny skalp når Bodø kommer på besøk. Vi håper alle skal bli spilleklare til søndag, selv om det er litt smårusk i maskineriet.

 

Billetter kan du få kjøpt hos Billettservice. Vi sees på søndag kl. 17.00 i Trondheim Spektrum.