Tøff bortekamp mot Stord på søndag – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Tøff bortekamp mot Stord på søndag

Det er mye som tyder på at det blir et bikkjeslagsmål om poengene på søndag

Stord har i likhet med Kolstad satset på unge spillere foran denne sesongen. Det har ikke gitt noen umiddelbar effekt for deres del, og de står fortsatt kun med 2 poeng i Grundigligaen etter seier over tabelljumbo Viking. Samtidig har Stord gjort mange solide prestasjoner, selv om de har slitt med å avgjøre kampene til sin fordel. Det er veldig få kamper dette hardtkjempende Stord-laget har blitt overkjørt, og vi forventer at de er klare for å gå i krigen på søndag også.

 

Kolstad på sin side har lyst til å revansjere det forsmedelig tapet mot Bodø i forrige serierunde. Gutta har fått denne treningsuka noe amputert pga at 6 spillere har vært på landslagssamling, men sånn er det når man har mange dyktige unge håndballspillere i stallen. Flere av guttene har gjort seg bemerket, og det blir spennende å se om de viser seg fra sin beste side på søndag også.

 

Kampstart er 18.00 på søndag og kampen kan følges på handballtv.com