Kolstad taklet favorittstempelet borte mot Stord – Kolstad

Kolstad taklet favorittstempelet borte mot Stord

Ligger mest sannsynlig på 4. plass etter halvspilt serie, etter seier 27-21 borte mot Stord

Det er vel få som trodde at Kolstad kunne dra til Stord i desember som favoritt til å ta hjem to poeng. Men gjennom gode prestasjoner denne høsten, så har en viktig del av utviklingen vært at Kolstad også må takle favorittstempelet i enkelte kamper. Det gjorde de med bravur borte mot Stord.

Vi setter oss i respekt med en gang, og går tidlig opp i en 5-1 ledelse, anført av Goran Rajkovic i mål, som har et solid forsvar foran seg. Stord gjør et heroisk forsøk på å spille seg inn i kampen, og er til tider bare 2 mål bak i første omgang. Men mot slutten av omgang så rykker Kolstad i fra, og kan gå til pause med en komfortabel 13-8 ledelse. Både Håkon Følstad og Mishels Liaba (bildet) er toneangivende framover på banen, i en omgang der forsvarsspillet er bunnsolid, mens angrepsspillet er noe variabelt.

I andre omgang prøver Stord på ny å spille seg inn i kampen, men til liten nytte. Våre gutter holder hodet kaldt, og vi spiller veldig rutinert i store deler av omgangen. Vi får styre tempoet i kampen, og tar mulighetene når vi får dem. Blant de som viser seg fram er Daniel Brandmo og Truls Fjeseth på kantene. Utover i kampen får alle Kolstad gutta mulighet til å vise seg fram, og det er mange som tar godt vare på muligheten. Vi vinner til slutt 27-21, og tar hjem en skikkelig lagseier. Neste utfordring nå er borte mot Halden som har forårsaket oss to tap allerede denne sesongen, i både serie og NM. Det blir spennende å se om vi får vår revansje mot guttene fra Østfold.

Det er for øvrig verdt å merke seg at det ser ut til at Kolstad kommer til å være på 4. plass etter halvspilt serie. Det har gitt gode odds foran sesongen!