Årets største høydepunkt kommer i årets siste hjemmekamp – Kolstad

Årets største høydepunkt kommer i årets siste hjemmekamp

Nå er det kun en uke igjen til topplaget Elverum kommer til Trondheim Spektrum.

Årets siste hjemmekamp ligger an til å bli en spektakulær affære mellom Elverum og Kolstad, to lag som kjemper i toppen av Grundigligaen. Elverum har vært Norges beste lag de siste årene, og har spilt i Champions League i høst, der de slått noen av Europas beste lag. Kolstad er nyopprykket, men har allerede rukket å gjøre seg bemerket i eliteserien. Vi ligger for tiden på 3. Plass på tabellen, tett fulgt av Elverum på plassen bak. Det er tette relasjoner mellom lagene, hvorav 4 av spillerne til Kolstad har spilt i Elverum, mens 3 av spillerne i Elverum har spilt for Kolstad. Blant de mest fremtredende på Elverum er trønderen Steffen Stegavik og Lars Nordberg som rakk å bli skaptrønder de to årene han var i Kolstad. Vi gleder oss til et gjensyn med dem, samt at vi får oppleve hele stjernegalleriet til Elverum.

 

I tillegg til masse god håndball, så skal vi ha litt førjulsfeiring i forbindelse med kampen. Gå ikke glipp av siste mulighet til å se guttene spille live før EM i Polen.. Ta med venner og familie når Kolstad skal gjøre et forsøk på å fylle hallen onsdag 16/12 kl. 18.30. Det kan være verdt å komme i god tid før kampstart.