Alle gode ting er 3? – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Alle gode ting er 3?

Kolstad møter Halden på bortebane søndag kl. 17.00 Remmenhallen

På søndag skal vi sørover for å spille mot vår nemesis Halden Topphåndball. Dette blir 3. gangen vi møter Halden i løpet av de siste 3 månedene, og de to foregående oppgjørene har endt med seier til ulvene fra Østfold. Første kamp var serieåpning i Grundigligaen i Trondheim Spektrum, der Halden regelrett spilte oss ut av hallen. Et par måneder senere ble det noe jevnere når vi møtte Halden i kvartfinale NM, men til tross for det så ble det et nytt forsmedelig tap. Da spørs det om alle gode ting er 3 for et ungt Kolstad-mannskap som begynner å bli vant med nivået i eliteserien?
Vi vet at vi kan slå alle på en god dag, men da må vi finne ut hvordan angrepsrekka til Halden skal stoppes. Skillhammer, Carlsen og Holm er kanskje Norges beste backrekke, og de har også solide spillere i alle andre posisjoner. Vi tror kanskje at bredden i laget til Kolstad er noe bedre enn Haldens, så hvis vi klarer å henge på dem kampen gjennom så kan alt skje på slutten.
Kampen kan følges på handballtv.com fra kl. 16.50 i morgen, søndag.