Det ville seg ikke denne gangen heller – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Det ville seg ikke denne gangen heller

Kolstad tapte 32-26 borte mot Halden, etter å ha ligget under med 15-14 til pause

Det virket som om Kolstad var heltente da kampen ble blåst i gang, og Sturle Erlend og Mishels Liaba hamret Kolstad opp i en tidlig ledelse. Vi drar sakte men sikkert ifra og midtveis i første omgang er vi foran med hele 9-5. Dessverre drar vi på oss et par unødvendige utvisninger, som gjør at vi mister grepet om kampen. Halden bruker overtallet til å komme ajour, og derifra og fram til pause veksler lagene på å lede. Når lagene går i garderoben er stillinga 15-14 til hjemmelaget Halden.

I starten av andre omgang så spiller vi oss til mange gode muligheter, men dessverre sliter vi med å få ballen bak Rasmus Bech, som står solid i Halden-målet. Vi henger sånn noenlunde med de første 10 minuttene i andre omgang, og ligger bare bak med 2 mål. Likevel ser det vanskelig ut for guttene våre å komme helt opp på høyde med Halden. Utover i omgangen så setter Halden inn et ekstra gir, uten at Kolstad klarer å svare. Vi havner 5-6 mål bak når det er 10 minutter igjen av omgang, og vi prøver å legge ut noen merker, uten å lykkes nevneverdig. Kampen ebber ut med 32-26 til Halden, og vi må bare slå fast at vi blir offer for ulvene fra Østfold for 3. gangen denne sesongen. Sturle Erlend blir kåret til Kolstads beste spiller med sin 6 mål.

Nå handler det om å nullstille snarest mulig, for allerede på onsdag kl. 18.30 kommer Elverum på besøk i Trondheim Spektrum.