Drar i land seieren til slutt – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Drar i land seieren til slutt

Vinner 27-26, etter å ha ledet med hele 18-9 til pause

Det var mye spenning knyttet til dagens kamp. BSK måtte vinne for å ikke havne i fare for å havne på den utsatte 10. plassen i Grundigligaen, som gjør at man må spille kvalik for å unngå nedrykk. Kolstad på sin side har også måtte se seg bakover hvis de hadde tapt mot Bækkelaget.
Vi setter oss i respekt fra start, og tar føringen i kampen. Vi leder 6-2 etter 10 minutter med solid forsvarsspill, og BSK er presset til å ta sin første time-out. Det ser ikke ut til å hjelpe nevneverdig, for Kolstad toget fortsetter å blåse over hjemmelaget. Både Goran og forsvaret er outstanding, og BSK tar ny time-out etter drøye 20 minutter. Da leder vi hele 13-5, og BSK spillerne blir stoppet gang etter gang. Vi får mange muligheter på kontra, og til tider er det klasseforskjell mellom lagene. Til pause leder vi hele 18-9.
Det kan se ut som gutta tjuvstarter juleferien i pausen, for det er ikke i nærheten av samme trøkket i andre omgang. Drøye 5 minutter ut i mogangen så er stillingen nede i 20-14. Vi gjør noen fine aksjoner som gjør at vi kommer oss foran med 22-14 igjen, og vi ser tilsynelatende ut til å ha full kontroll. Men igjen slipper vi oss ned, og når BSK reduserer til 24-20, så får de virkelig blod på tann. Petur setter riktignok inn 25-20, men så blir det helt mørkt. BSK setter 4 mål på to minutter, og er kun bak med 25-24 med 7 minutter igjen å spille. Vi tsr time-out for å samle troppene, og Truls setter en utrolig viktig 26-24 scoring. Med 5 minutter igjen er stillingen 27-26 til Kolstad, og kampen er helt åpen. Heldigvis rir vi av stormen, og det blir ingen flere mål de siste 5 minuttene.
Adrian Aalberg blir kåret til Kolstads beste spiller med sine 8 mål, men også Goran Rajkovic gjør en formidabel innsats i mål, og er helt avgjørende i sluttfasen. Vi gratulerer gutta med 2 nye poeng, og med det kan vi ta juleferie på en solid 6. Plass. Vi har 3 poeng opp til Halden på 3. Plass, men kanskje enda viktigere.. Vi har hele 7 poeng ned til Drammen på 10. Plass som gir kvalik til nedrykk.
Neste seriekamp blir onsdag 10/2 kl. 18.30 i Trondheim Spektrum mot Haslum som har 9 strake seire etter at vi slo dem borte i høst. Det bør bli en interessant affære. Men før den tid ønsker vi både spillere, trenere, frivillige og ikke minst Kolstad-tilhengere en riktig god jul og godt nyttår!